Hvad kan man lave i Danmark?

Lion walk

Nu vil jeg dele en af de største oplevelser jeg har haft med jer! Nemlig ‘Lion Walk’ i Zimbabwe i vinteren 2012.

Afrika 323

Det hele startede med, at jeg skulle besøge en veninde i Botswana i 5 uger. Under vores tur rejste vi rundt omkring i Sydafrika, Botswana, Zimbabwe og var en enkelt dag i Namibia. I Zimbabwe var vi ude og se det kendte vandfald Victoria Falls. I den forbindelse faldt min veninde og jeg over en norsk piges blog, som fortalte om sit ophold i Zimbabwe. Hun havde arbejdet som frivillig på et sted, der hed Lion Encounter. Jeg havde aldrig hørt om det før, men det er et sted hvor de passer på løver, da de er en truet dyreart i området. For at skabe kendskab til stedet, kunne man komme og se løvernes forhold og ‘gå’ med dem. Vi var solgt på stedet og skulle bare ud og gå med de løver!

Da vi ankom blev vi bedt om at skrive under på en erklæring om, at dette var farligt og at vi vidste hvad vi gik indtil. Lidt skræmmende, men vi tog chancen 😉 Og hvor var det godt vi gjorde det! Det var en virkelig fantastisk oplevelse.

Afrika 333 Afrika 335 Afrika 374 DSC01156 DSC01173 Ingen kære mor Natasha 311 Ingen kære mor Natasha 322 Ingen kære mor Natasha 345 Ingen kære mor Natasha 351

Det eneste der var imellem om os og løverne var en træstav, som man skulle distrahere løven med, hvis den begyndte at kigge sultent på dig. Heldigvis skete der ingenting og der gik også ca. 10 mænd med os og holdt øje med dyrene konstant. De to løver vi fik lov at gå sammen med, virkede så afslappede og i gode hænder. De så på et tidspunkt nogle vildsvin og så løb de ud og jagtede dem, så de var i deres helt naturlige omgivelser og var ikke bedøvede eller underkuede.

Personalet var simpelthen de sødeste mennesker og de sørgede for, at vi følte os trygge. Det er en af de største oplevelser jeg nogensinde har haft og ville virkelig anbefale alle at gøre det, hvis man får muligheden!

Kærlig hilsen Natasha <3

BlogistaBabyLogo1.1

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad kan man lave i Danmark?