Berlins bedste loppemarked

Mindesmærket for holocaust i Berlin

Som resten af Tyskland, har Berlin en masse historie at fortælle. Tæt på Brandenburger Tor ligger mindesmærket for holocaust, som et minde for de myrdede jøder under 2. verdenskrig. Mindestenene er der selvfølgelig på en trist baggrund og som man går rundt blandt de mange sten, kan man ikke undgå at få lidt ondt i maven ved tanken om, hvad der engang har fundet sted. Selvom det ikke er rart at tænke på, er det stadig noget jeg synes er relevant og vigtigt at sætte sig ind i.

20160810_134456

Mindesmærket har de markeret på en fin måde med den arkitektoniske ‘labyrint’, som jeg vælger at kalde det. For ja, man KAN godt blive væk derinde i et øjeblik 😉  Stenene varierer i højden, da de ligger i en form for dal, som man kan fornemme mens man går rundt imellem gangene. På trods af, at de varierer i højden, er gangene og stenene naturligvis snor-lige, på vaskeægte tysk facon.

20160810_133715

20160810_133959

holocaust

For enden er stenene ikke højere, end at man stå på dem. Det er en sjov oplevelse at gå rundt i gangene og se de store sten nedefra, og dernæst se det oppefra. Det er ikke en attraktion der tager længe at se, men man kan kombinere det med Brandenburger Tor, som man helt sikkert også lige skal have med.

Jeg synes det er en af de ting man skal se, og det koster hverken penge eller tid 🙂 Rigtig god fornøjelse.

Kærlig hilsen Natasha <3

blogistababylogo1-1-e1434693801613

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Berlins bedste loppemarked