Merida

Hvordan kommer man rundt i Mexico?

En god måde at komme rundt i Mexico på, er med busselskabet ADO. Det lyder umiddelbart ikke særlig tiltrækkende og du tænker sikkert, at det er varmt, lugtende, beskidt og larmende!

Vi endte i en bus der var sindssyg varm, toiletdøren kunne i lukke og der lå Mexicanere på alle sider af os og snorkede så højt, at det var svært at høre den overdrevet høje spanske speak-over film, der kørte.Vi vidste på det tidspunkt ikke, at der var forskel på biletterne og fik derfor bare de billigste.

Hvis man bestiller en lidt bedre billet, er busserne større, renere og rummelige – faktisk bedre end her i Danmark. Jeg vil anbefale, at man giver lidt ekstra og får en lidt lækrere tur, som vi fandt ud af med tiden.



20150428_16033720150428_160331

En anden måde at komme rundt på, er med Taxa, som holder alle steder og dytter hver gang de kører forbi (en af dem havde endda et horn der piftede af en). Det var meget forskelligt, hvad man skulle af med i diverse områder, men det er naturligvis dyrere end bus. Man skal gøre op med sig selv, om man vil spare tid eller penge – vi valgte at tage taxa et par gange, for at få mere ud af vores tid. Men når vi ville spare på pengene, tog vi bussen 🙂

Mexico15 001

 

Det er super nemt at finde ADO busterminalerne og tiderne ligger på nettet: http://www.ado.com.mx/ado/index.jsp

 

Kærlig hilsen Natasha <3

BlogistaBabyLogo1.1

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Merida