Flottere bliver det ikke

Paradis

Sian Kaan er det smukkeste sted jeg nogensinde har været! Det ligger meget tæt på Tulum by, helt ude ved det caribiske hav. Sian Kaan er et område hvor de går meget op i velvære og yoga. Som en pige forklarede os, var det dér folk tog til, for at finde deres indre Zen. Vi fandt ham aldrig, men det var balsam for sjælen, at bo sådan et smukt sted.
IMG_6565  IMG_6500

Det var det dyreste hotel vi boede på i Mexico og det kostede ca. 2000 kr. pr. nat. Vi havde valgt et værelse helt ud til vandet, men det kan nok gøres billigere, hvis man vælger et almindeligt værelse. Jeg vil dog anbefale, at man giver lidt ekstra og kan vågne op til solopgangen udover det caribiske hav. Dét at falde i søvn til lyden af havets skvulp og at se månen, der spejler sig i bølgerne, var helt specielt og det er en af de ting, jeg husker allerbedst fra vores rejse.

IMG_6539

 

IMG_6538

 

20150502_065712

Vi slappede helt af, da vi boede på hotellet og foretog os ikke det store, andet end at nyde det. Dog kan man underholdes med alverdens ting; kayakture, se skildpadder, dyrke yoga, danse salsa osv.

Det er et dyrt område at være i, da der åbenbart er mange kendte og rige mennesker der tager dertil. Der er en meget fancy stemning om aftenen, så det er hér, du skal tage dit lidt finere outfit på. Hvis man tager dertil skal man prøve ‘La Zebra’ – god mad og salsadans 🙂

20150503_203539

Der var så pænt, at folk blev gift lige foran vores hytte!

Hotellet vi boede på hed Luv Tulum og det var helt perfekt. Det sødeste personale og så fik man frugt og youghurt om morgenen med friskpresset appelsinjuice og kaffe. Ikke dårligt vel? Og se lige den godte jeg delte det hele med 🙂 <3

20150630_190851

Kærlig hilsen Natasha <3

BlogistaBabyLogo1.1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flottere bliver det ikke