Nemmere bliver det ikke

Den bedste investering

20150714_223608 20150714_223950Den bedste investering på vores ferie i Barcelona var at leje cykler! Det er den nemmeste, sjoveste og hyggeligste måde at se byen på.

Det var slet ikke meningen, at vi skulle leje cykler, men det var en rigtig god beslutning. Da vi fandt ud af, at vi boede lidt ude for centrum, måtte vi erkende, at vi ikke kunne gå rundt til alt, men vi gad heller ikke tage tog og bus.

Vi fandt turistinformatioen og spurgte efter de røde cykler, der er overalt i Barcelona, der ligner turist-cyklerne i København. Dem må man så kun bruge, hvis man BOR i Barcelona – typisk! Til gengæld kan man låne cykler andre steder og vi brugte ‘rent a bike’, som vi blev anbefalet.

Det er en lille biks, der ligger ved Rambla, som var nem at finde og de forstod engelsk – yay! Det er langt fra alle i Barcelona der kan engelsk, hvilket til tider kunne være lidt anstrengende, eftersom jeg intet spansk husker fra gymnasiedagene og Sara kun kan tysk.

Når jeg skal til Barcelona igen (for det skal jeg!) vil jeg låne cykler igen og bruge dem som transport. Man får set rigtig mange små gader og har frihed til at tage lige derhen du vil, når du vil.

Du skal dog være opmærksom på, hvor du efterlader din cykel og at du låser den grundigt. Der er mange tiggere og hjemløse og de er især glade for cykelsæderne.. Mystisk i know! For 3 euro mere om dagen fik man forsikring med og det tror jeg er en meget god deal 🙂

BlogistaBabyLogo1.1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemmere bliver det ikke