Playa Del Carmen

Adventure Parks

Er man i Cancun eller Playa Del Carmen skal man gøre sig selv den tjeneste, at prøve en af deres mange Adventure parks. Der kan man prøve ting som at rapelle, zip-line, dykke, snorkle i grotter, køre ATV’er og meget mere.

Skærmbillede 2015-06-21 18.23.09

Billedet ovenfor er fra denne hjemmeside, hvor du finder links til de mest populære Adventure Parks :http://www.xplor.travel/

På gågaden i Playa Del Carmen er der masser, der sælger udflugter til parkerne. Vi valgte  en park vi syntes lød spændende og som levede op til de ting vi havde besluttet os for at prøve; ATV’er, snorkle i grotter, rapelle og zip-line. Det var ikke en af de populære parker, men den var super god og vi sparede en del penge. Vi gav omkring 300-400 DKK pr. person og EXPLOR, som ses på billedet ovenfor, skulle ca. koste det dobbelte. Hver park henvender sig til en bestemt målgruppe og der er en park for naturelskere, dyreinteresserede, børnefamilier, actionelskere osv.

20150427_141719 20150520_214155

Det var en kæmpe oplevelse at besøge en adventure park og det kan helt sikkert anbefales!

Kærlig Hilsen Natasha <3

BlogistaBabyLogo1.1

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Playa Del Carmen