Tulum

Dos Ojos

Fra Tulum kører der små lokale busser, som er meget lette at bruge og er meget billige. Vi tog dem blandt andet til Dos Ojos, som er en slags park med undervandsgrotter, der er skabt af naturen selv. I Mexico kaldes de Cenotes, som stammer fra Mayaerne og betyder hellige brønd. Grotterne er sindssygt flotte og man kan se alt under vandet, da det er helt rent ferskvand. Vi prøvede den semi-åbne og den med kanaler inde i grotten.

Snapchat--8560092960320834036 Det var vildt spændende at snorkle i Dos Ojos, som er nogle af de største og mest kendte cenotes i området. Vi valgte at tage en guidet tur, da det ville give os adgang til at snorkle inde i kanalerne. Tager man til Dos Ojos vil jeg anbefale, at man kommer ind i kanalerne, for det er dér, det er spændende! Hvis du svømmer på egen hånd, må du kun befinde dig i et stort åbent område. Man kan også dykke i Dos Ojos – det vil jeg helt sikkert gøre, hvis jeg kommer tilbage igen.

20150427_111153Dagens bedste sætning fra Minella‘Guys, have you seen the descent?’ 

IMG_9681

 

Man skal bare være forberedt på, at der er mange flagermus og en turist blev faktisk skidt i hovedet af en! Jeg er normalt ret bange for flagermus, men de holder sig meget oppe i loftet, så lad jer ikke afskrække af det 🙂 Disse grotter findes i stort set alle adventure parks, så i kan næsten ikke undgå at se dem og det ville også være en skam, for det er en helt speciel oplevelse 🙂

Kærlig hilsen Natasha <3

BlogistaBabyLogo1.1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tulum