Mexicansk i Mexico

Et af verdens 7 vidundere

Jeg er normalt ikke typen der er vild med at tage på turistudflugter, da jeg synes, der nemt kan gå pølse-dansker i den. Man sidder dér i en bus med 15 halvblege turister, som bare vil have billig buffet og brokker sig over varmen. Men Minella havde læst ret meget om Chichen Itza og da hun fortalte, at det var en af verdens 7 vidundere, var jeg overbevist.

Chichen Itza er et oldgammelt tempel, som Mayaerne plejede at bruge i gamle dage. Mayaerne er en gammel stamme fra Mellemamerika,  som gjorde helt skøre ting i forbindelse med deres gudsdyrkelse. De huggede hovederne af folk, lod dem trille ned af templet og ofrede levende menneskehjerter til deres guder – utrolig klamt, men ret spændende!

20150429_115456

Vores hoveder er lidt små i forhold til vores kroppe og havdelen af templet er væk – men det er et bevis på, at vi var der!

Chitchen Itza er kæmpe stort og jeg mener, at det kostede ca. 200 DKK at besøge. Der er en masse mindre ruiner man også kan se og utallige små boder, der solgte flotte tæpper, skåle, smykker og andre souvenirs. I Mexico er de helt vilde med stærke farver – jeg er vild med det!

20150625_174501

 

Kærlig hilsen Natasha <3

 

BlogistaBabyLogo1.1

 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mexicansk i Mexico